Toimitusehdot

Arvoisa asiakkaamme.

Jos avasitte tämän sivun ensimmäistä kertaa, lukaiskaa allaoleva läpi. Mikäli teillä ilmenee jotakin kysyttävää tai kaipaatte lisäselvennystä, ottakaa rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Näitä myyntiehtoja sovelletaan mansemotors.fi verkkokaupassa ja ManseMotorssilta puhelimitse tai sähköpostitse tehtyihin tilauksiin. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta tai puhelinmyynnistä asiakas hyväksyy nämä myyntiehdot.


Verkkokaupan maksutavat


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä ManseMotorssin asiakaspalveluun.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Linkki maksunvälittäjän kotisivuille.

  Verkkopankki

  Maksu tapahtuu asiakkaan ja pankin verkkopankkimaksun avulla. Tuote maksetaan heti.

  Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Maksujenvälityksen toteuttaa Nets ryhmään kuuluva Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle kun palaat verkkokauppaamme ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.

  Maksun saajana on Paytrail Oyj


  Luottokortit

  Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Luottokunnan kautta (Nets Oy) takaamat luottokorttimaksut ja Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

  Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla.


  OP lasku

  OP Lasku on joustava ja turvallinen tapa maksaa ostokset. Saat 45 päivän korottoman maksuajan ja mahdollisuuden erämaksuun. Laskulla maksettessa lisätään laskun loppusummaan tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos maksat saamastasi laskusta minimierän, se siirtyy automaattisesti erämaksuun. Mikäli maksat erissä vuosikorko on 19,95 %.

  OP laskun käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.Lue lisää OP Laskusta


  OP Tiliuotto

  OP tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luottoa haetaan ennakkoon ennen ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. Hae luottoa TÄÄLTÄ.

  Kätevästi yhdellä laskulla
  • Kaikki kuukauden aikana OP Tililuotolla tekemäsi verkko-ostokset laskutetaan samalla
  laskulla
  Saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen
  Maksa helposti ja mutkattomasti erissä
  • Voit lyhentää luottoa omaan tahtiisi tai maksaa kaikki kerralla ilman kuluja

  Joustava tapa maksaa verkko-ostokset
  OP Tililuotolla voit tehdä enintään 7 500 euron suuruisia ostoksia. Kaikki kuukauden aikana tekemäsi
  ostokset näkyvät samalla laskulla.
  Voit maksaa kuukauden ostokset pois seuraavan laskun yhteydessä, tai lyhentää niitä kuukausierissä.
  Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa luoton pois milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja.
  Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa.
  Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.
  Jos olet tehnyt ostoksia OP Tililuotolla, näet luottoasi koskevat tiedot OP:n rahoituksen verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa näet mm. luottorajan, käytettävissäsi olevan luoton määrän ja laskujesi
  tilanteen.


  Walley Lasku / Osamaksu

  Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

  Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

  Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

  Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

  Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

  Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

  Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

  Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

  Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

  Luottoehdot

  Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
  Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

  Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

  Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

  Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf


  Jousto lasku ja osamaksu

  Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
  Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
  Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
  Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!


Muut maksutavat

  Jälkivaatimus

  Tuotteet toimitetaan tilaajalle lähimpään matkahuoltoon tai matkahuollon asiamiestoimipisteeseen. Maksu tapahtuu vasta matkahuollosta tai asiamiestoimipisteestä tuotetta noudettaessa. Jälkivaatimuksen palvelumaksu on 5,00 €

  Pidätämme itsellämme oikeuden kieltäytyä toimittamasta tuotteita jälkivaatimuksella ilman sen kummempia perusteita. Pääsääntönä kuitenkin pidettäköön seuraavat tapaukset:

  -asiakkaat, jotka eivät ole ostaneet meiltä mitään aikaisemmin,

  -asiakkaat jotkaa ovat jättäneet lunastamatta jälkivaatimuslähetyksensä,

  -todella arvokkat tilaukset, esim. yli 600€.

  -tilaukset joiden loppusumma on alle 100€.

  Ennakkomaksu/ Tilisiirto

  Tämä maksutapa on tarkoitettu pääsääntöisesti yritysten käyttöön.

  Tuotteet toimitetaan tilaajalle lähimpään matkahuoltoon tai matkahuollon asiamiestoimipisteeseen, kun maksusuoritus näkyy tililläme tai olemme vastaanottaneet kuittikopion (screen shot) maksusta.

  Maksu tapahtuu ennen tuotteiden lähettämistä. Mikäli maksusuoritusta ei ole saapunut tilillemme 7vrk. kuluessa tilauksen tekopäivästä, tilaus peruutetaan ilman eri ilmoitusta!


Hyvä tietää

Jälkivaatimuslähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajasuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §). Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §). Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme asiakkaalta aina meille aiheutuneet lähetys-, vastaanotto- sekä laskutuskulut. Erääntyneestä laskusta lähetämme yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen perinnän hoitaa perintäyhtiö. Tällöin tilaaja joutuu maksamaan myös perintäyhtiön vaatimat perimiskulut.


Maksuista & Toimituksista

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%. Maksu maksetaan euroissa. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden myös hinnanmuutoksiin.

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut, toimitus- ja maksutavan mukaan.

Mikäli olette valinneet tuotteiden toimitustavaksi nouto, silloin toimituskulut on 0€. Koska varsinaista "kivijalkamyymälää" ei meillä ole, tuotteita noudettaessa on hyvä sopia noutoajankohta hyvissä ajoin, jotta osaamme olla varmasti paikalla. Sama pätee myös silloin, kun tulette ostoksille ilman verkkokaupassa tehtyä tuoteostoa. Molemmissa tapauksissa pyydämme varaamaan riittävän määrän käteistä mukaan, teknisistä syistä varastolla ei voi aina maksaa pankkikorteilla.


Toimitusaika

Pyrimme olemaan mahdollisimman nopeita. Toimitusaikamme on lähes kaikissa varastotuotetilauksissa 36 tuntia. Toimitamme tilaukset kuljetettavaksi Maanantaisin, Keskiviikkoisin ja Perjantaisin.
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos tilauksesi on tehty Ma. tai Ke. tai Pe. arkipäivänä ennen klo 14:00, lähtee se vielä saman päivän aikana kuljetukseen ja tilaus on sinulla normaalisti jo seuraavana arkipäivänä.

Huomaattehan, että aikaspalvelumme on käytännön järjestelysyistä suljettu perjantaisin ja viikonloppuisin, tällöin Pe klo 14:00 - Ma klo 14:00 aikavälillä tehty tilaus käsitellään ja toimitetaan matkahuoltoon kuljetettavaksi vasta maanantaina ja se on perillä tiistaina tai viimeistään keskiviikkona! Vastaavasti torstaina klo 14:00 mennessä tehdyt tilaukset ehtii pääsääntöisesti perille maanantaiksi.
Jos tilauksessa on ei varastotuotteita joiden merkintä on "tilaustuote", "tulossa varastoon" tai "tilapäisesti loppu" ja joihin on määritelty arvioitu saapumisajankohta tai toimitusaika, kestää tälläisillä tuotteilla luonnollisesti hieman pidempään.

Nyrkkisääntönä kuitenkin pidettäköön: Jos tavaraa on tilaushetkellä varastossa, on sinun mahdollista noutaa se jo kahden arkipäivän kuluttua jopa toiselta puolelta Suomea. Verkkokauppamme lähettää sinulle lähetyksen MH -tunnuksen automaattisesti heti kun tuote siirtyy varastostamme eteenpäin kuljetettavaksi.

Joulukiireet ja vuodenvaihde ovat ainoat poikkeukset jotka hieman kasvattavat toimitusaikaamme. Suonette hieman myötätuntoa ja annatte anteeksi. Kiitos.

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta, luonnonmullistuksista, yms. vastaavasta ennalta arvaamattomasta esteestä. Esim. postin lakosta johtuva matkahuollon ruuhkautuminen, ja muut vastaavat tapaukset.

Varastossa olevat tuotteet: toimitus perille 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Ennakkotilattavat varastosta tällä hetkellä uupuvat tuotteet: hieman pidempi toimitusaika, noin 2-6- viikkoa tilausajankohdasta riippuen. Täydennys kuorma saapuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Oletuksena on, että ennakkotilaustuotteita sisältävät tilaukset lähetetään vasta kaikkien tuotteiden saavuttua varastolle.

Mikäli haluatte, että varastossa olevat tuotteet toimitetaan teille heti, ilmoitattehan siitä meille esim. tilauksen teon yhteydessä erityistoiveet kenttään, tai vapaamuotoisesti sähköpostiviestillä vastaamalla teille lähetettyyn tilausvahvistukseen. Pidätämme oikeuden, jälkitoimituksista aiheutuvien toimituskulujen perimiseen.

Joistakin, ennakkoon tilattavista tuotteista peritään varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta mikäli päätätte perua tilauksen meistä riippumattomista syistä.

Lisätiedot

Jos ilmenee, että tilauksen toimitus pitkittyy kohtuuttomasti (yli 5 arkipäivää) jonkun tilaukseen sisältyvän tuotteen puuttumisen takia, saatamme jakaa tilauksen osiin ja toimituksia tulee tällöin enemmän kuin yksi. Tällaisessa tilanteessa teemme erillisen jälkitoimitustilauksen tai merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena.

Mikäli tilaamaanne tuotetta ei löydy varastosta, varastosaldovirheen vuoksi, tai jos tuote on rikkoutunut, viallinen, käyttö ja/ tai myyntikelvoton, tms. pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua ko. tuotteen toimitus ilman eri ilmoitusta ja toimitamme lopputilauksen normaalisti.  Tälläisissä tapauksissa palautamme teille, ennakkoon maksamanne tuotteen summan.

Postiennakkotilauksissa pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tuotteita jotka pidättävät muuta lähetystä jos näyttää siltä, että puuttuvaa tuotetta odotellaan pidempään kuin normaalisti. Mikäli mansemotors.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, ManseMotors ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Tuotteiden suomenkieliset ohjeet löytyvät näiltä sivuilta, niin laajalti, kuin se on tällä hetkellä mahdollista.


Asiakaspalautukset

Lähes kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14-vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Tuotteisiin saa tutustua ja pakkauksen avata, niin, että tuote ja sen pakkaus säilyy jälleenmyyntikelpoisena. Avaattehan tuotepakkaukset mahdollisimman siististi. Tuotteita ei kuitenkaan saa ruveta käyttämään, asentaa, sovittaa, muokata, tms. Älkää avatko moottoriohjaimien ja muiden elketroonisten kompponenttien sinetöintipakkauksia.
Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Myyntipakkaukseen ei saa liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia eikä sitä saa teipata. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on ManseMotorssilla oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Palautusoikeus ei koske elektroniikkatuotteita, kuten: ajonestomoduulit, moottoriohjaimet, ajotietokoneet, kondensaattorit, lamda-anturit, tunnistimet, asentoanturit ja vastaavat tuotteet, joiden jälleenmyyntikelpoisuutta emme pysty todentamaan.
Palautusoikeus ei myöskään koske sellaisia tuotteita, joita on muunneltu, valmistettu tai tilattu asiakkaan toivomusten mukaan tai jos tuotetta on käsitelty siten ettei se ole enää myyntikelpoinen.
Mikäli haluatte palautta ostamanne tuotteen, niin palautuksesta on viipymättä tehtävä meille vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostitse. Tuote on palautettava jälleenmyyntikelpoisena, ehjässä myyntipakkauksessaan.
Jos peruuttamisaika päättyy jonain muuna päivänä, kuin tavallisena arkipäivänä, teillä on oikeus tehdä peruuttamisilmoitus viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuotteet on palautettava meille 14 päivän sisällä peruuttamisilmoituksen teosta.

Tuotteet tulee palauttaa ehdottomasti matkahuollolla osoitteeseen: ManseMotors, Kalkun viertotie 2 A 11, 33330 Tampere.
Jos tuotepalautus tehdään postin kautta, joudumme hakemaan paketin Tesomalta asti. Tämä aiheuttaa meille tunnin työajan menetyksen josta laskutamme 60€/ noudettu lähetys!!!

Tuotteiden palautuskuluista vastaa lähtökohtaisesti asiakas. Suosittelemme kuitenkin käyttämään meidän / matkahuollon rahtisopimusta tuotepalautuksiin, periaatteella vastaanottaja maksaa rahdin. Vähennämme tuolloin palautuskulut toteutuneen mukaisesti, asiakkaalle palautettavasta summasta. Summa palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, yleensä 10-vuorokauden kuluessa tuotepalautuksen vastaanottopäivästä. Muistattehan laittaa tilinumeronne joko meidän sähköpostiimme tai pakettiin mukaan. Mikäli tilinumeroa ei ole ilmoitettu ja/ tai tilaus on alkujaan maksettu maksunvälityspalvelun (Paytrail) kautta, vähennämme myös maksuvälityspalvelun provision suoraan palautettavasta summasta.
Jälkivaatimus tai postiennakkolähetyksiä emme lunasta lainkaan!


Takuu


Kaikilla tuotteillamme on toimintatakuu ja takuu valmistusvirheiden varalle.
Jos huomaatte tuotteessa olevan valmistusvirhe tai se ei mielestänne toiminnallaan täytä tuotteelle asetettuja vaatimuksia, pyydämme viipymättä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olette epävarma tuotteen sopivuudesta tai se, ei ulkoisesti vaikuta sopivalta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen sovittamista paikoilleen!

ManseMotors ei vastaa osien sopivuudesta, mikäli meille toimiteut ajoneuvon tunnistetiedot on puutteelliset, tai / jos näin on erikseen mainittu tilauksen teon / tilausvahvistuksen yhteydessä!

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden suhteen, pois lukien asiakasta varten yksilöllisesti valmistetut tuotteet, kilpakäyttöön tarkoitetut tuotteet, käytetyt tuotteet ja elektroniikkatuotteet, kuten: ajonestomoduulit, moottoriohjaimet, ajotietokoneet, kondensaattorit, lamda-anturit, tunnistimet, asentoanturit, paristot, pienakut, polttimot ja vastaavat tuotteet, joiden rikkoutuminen voi aiheutua väärästä asennus ja/- tai käyttötavasta tai joiden toimintakelpoisuutta emme pysty itse todentamaan. Näiden kohdalla noudatamme yleistä virhevastuuta.
Takuu ei korvaa normaalia kulumista, virheellisestä käytöstä, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Takuuaikana tuote ensisijaisesti korjataan tai vaihdetaan uuteen veloituksetta. ManseMotors ei vastaa takuuvaihdon aiheuttamista korjaamokuluista, kuten ylimääräsisitä asennus ja työkuluista. Takuuaika lasketaan alkuperäisestä ostopäivästä, eikä se ala uudelleen takuuvaihdon yhteydessä.
Kassakuitti tai verkkokaupan lähete toimii takuutodistuksena.


Reklamaatiot

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai teille on toimitettu väärä tuote, tulee teidän ilmoittaa virheestä meille asiasta viipymättä puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoitus puuttuvasta, väärästä tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 5 vuorokauden aikana paketin saapumisen jälkeen. Tuon määräajan umpeuduttua ManseMotors ei ole vastuussa tilauksen puutteellisesta sisällöstä.
Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on paketin vastaanottajan heti tarkistettava onko joku paketissa olleista tuotteista vioittunut. Jos joku tuotteista on vioittunut tai epäilette sen vioittuneen kuljetuksen aikana niin teidän on tehtävä vioittuneesta pakkauksesta ja sen mahdollisesti vioittuneesta sisällöstä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle eli Matkahuollolle. Pakkauksen vioittuneisuutta ja kuljetusyhtiön vastuuta ei voida pääsääntöisesti jälkeenpäin todentaa ja tämän takia rerklamaatio on syytä tehdä heti pakettia vastaanotettaessa!

Riitauttaminen


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, teillä on oikeus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn teidän tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 04.09.2019

Rekisterinpitäjä:
ManseMotors
Kalkun viertotie 2 A 11
33330 Tampere
info(ät)mansemotors.fi

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään vain tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata meiltä tavaroita tai palveluja, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin erillinen suostumus (sallii uutiskirjeet).

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- sinä itse
- yhtiömme ja sen työntekijät
- yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto poistetaan.

Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto poistetaan.

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


Päivitetty 24.06.2022